top of page

Stage lopen bij Tennis the World

Tennis the World is het grootste online tennis programma voor de fanatieke tennissers en gedreven trainers uit Nederland en België.

Als groeiend online bedrijf zijn we van mening dat we een student veel kunnen bijleren voor zijn of haar toekomstige werk carrière en dat wij veel kunnen leren van een student.

Wij zijn immers vanuit onze studie begonnen ;).

Bekijk hieronder de stage vacatures.

Stage Tennis the World Events

De stageopdracht omvat het organiseren van de events voor onze potentiële klanten en huidige community leden. Tennis the World heeft als online tennisprogramma nu meer dan 200 leden waar we op maandelijkse basis evenementen voor organiseren. Daarnaast zetten we de evenementen in om nieuwe leden aan te trekken.

 

Denk aan het organiseren van een tennis clinic onder begeleiding van het Tennis the World trainers team, het organiseren van een toernooi of zelfs een weekend event of reis naar het buitenland.

 

Wij geloven er in dat ons online platform offline activiteiten nodig heeft om een sterke Community te worden. Denk jij dat ook en wil je ons daar bij helpen? Loop dat stage bij ons!

Vergoeding?
Ja (in overleg)

DSCF4386-RAF_DxO_DeepPRIME-min.jpg
Website.png

Stage Tennis the World
Online Community

De stageopdracht omvat het versterken van ons online programma en Community. Enerzijds door de huidige leden te ondervragen wat ze waarderen en nog missen, en anderzijds daarmee te zorgen dat we potentiële leden aantrekken. Denk aan het inzetten van een referral programma en het gebruik maken van online advertenties.

 

Ons online programma is onwijs schaalbaar en nieuw binnen Nederland. Binnen de 3 jaar dat Tennis the World hiermee bezig is, is het de grootste, maar pas aan het begin.

 

Wil jij ervaren hoe dit is en bijdragen aan een tennis 2.0 ervaring? Loop dan stage bij ons!

 Vergoeding?

Ja (in overleg)

Past dit bij jou?

We verwelkomen je graag in ons team als je graag progressie wil boeken. Progressie stroomt door onze hele bedrijf en dat willen we blijven uitstralen. Dus als jij wilt blijven leren, jezelf wilt ontwikkelen en anderen wilt helpen dan past dit zeker bij jou.

Daarnaast:
- bezit je doorzettingsvermogen.
- kijk je naar wat er allemaal mogelijk is en beter kan.
- hou je van een sportpauze (tafeltennis, gym of zelfs de tennisbaan op).

Zin in deze uitdaging?
Vul dit formulier in en we nemen contact met je op.

Bestand uploaden

Bedankt voor de inzending!

bottom of page