top of page

Hoe jij sterker dan ooit het nieuwe jaar in gaat

Bijgewerkt op: 24 jan. 2022

Wat is het balen dat het minder lekker weer wordt hè? Dan kan je niet buiten gaan tennissen, regent het vaak of is het net iets te koud. Wat een pech… maarja… wat doe je er aan?! Ga maar lekker binnen zitten hoor met een warme choco, dat zal je goed doen! Of is deze periode van het jaar nou juist wanneer jij het verschil kan gaan maken? 

Natuurlijk!

Besef je: er zijn nog precies 90 dagen totdat het nieuwe jaar begint en hoe wil jij dat nieuwe jaar ingaan?

Fit of shit? Niveau 9 of niveau 8? Met een scorende service of een service met veel dubbelfouten? Terwijl de massa in deze periode een winterslaap houdt kan jij aan de slag met deze 7 tips:

  1. Maak een plan: bedenk wat je wil behalen zodra we 2020 ingaan. 

  2. Hou je aan dit plan! Makkelijker gezegd dan gedaan.

  3. Kleed je goed tegen het weer. 

  4. Als het buiten koud is, train extra hard.

  5. Weet wat en hoe je gaat trainen!

  6. Vind minstens één gek die met jou ook graag grote stappen wil maken. 

  7. Zorg voor hulp en ondersteuning van je omgeving.

Met al deze stappen kunnen wij jou helpen! Door bij ons lid te worden vul je een intake in waarin je doelen duidelijk en helder worden. Je wordt gecoacht en scherp gehouden om je doelen te bereiken. Je weet wat je moet trainen, wanneer je dat gaat doen en je komt in contact met “gekkies” zoals jij waardoor je met elkaar knallend 2020 in kan gaan. Het start nu. Het start hier! 

Wil jij onze Start Hier trainingen uitproberen en kijken of onze aanpak iets voor jou is? Meld je dan gratis aan om de 3 proeftrainingen van de forehand, backhand en service uit te proberen.

3 weergaven0 opmerkingen

Verbeter je spel op alle vlakken

DSCF4057-RAF_DxO_DeepPRIME-min.jpg
bottom of page