top of page

Uitdaging(en) om te volgen

Bijgewerkt op: 24 jan. 2022

Iets meer dan twee jaar geleden begon ik denk ik met de grootste uitdaging voor mij tot nu toe: het oprichten van Tennis the World. Nu ben ik daar dag in dag uit nog steeds mee bezig om dit naar het volgende level te brengen. 

Sommige dingen gaan soepel, sommige dingen gaan klot…. niet zo soepel. En dat is niet erg, alleen op dat moment wel even zuur. Zo kreeg ik vorig jaar van een academy het bericht dat we toch niet meer welkom waren nadat we toen zelfs al uitverkocht waren en bijna op reis gingen. Dan is het een hele uitdaging om een passend alternatief te vinden en dat te communiceren, kan ik je vertellen. Het mooie van dit allemaal is wel dat ik er van groei. 

Dat wil ik jou ook meegeven in deze blog (ook al weet je dit natuurlijk allang en ben ik misschien een te jonge snotaap die dit mailt, maar toch, nooit verkeerd om nog eens te delen): ga je uitdagingen aan, behaal ze of behaal ze niet, maar doe je best en je zal weer gegroeid zijn. Zodra dat gebeurt voel je je voldaan en gelukkig. Ik in ieder geval wel. En dan voelt het als écht leven. 

Nu wil ik even met je delen welke uitdagingen er nu voor mij staan, en ik vind dit wel wat hoor #spannend

Ik heb mijn tickets geboekt naar Australië!! 

Half januari ga ik weg en bezoek ik de Australian Open, ga ik reizen en werken aan Tennis the World vanaf de andere kant van de wereld. Dat laatste is sowieso al een uitdaging, maar dat komt wel goed. De echte uitdaging is voor mij dat ik daar alleen maar Engels kan praten en in mijn eentje op reis ga. 

Voordat ik wegga moet ik (van mezelf) afgestudeerd zijn. Ik studeer nu af binnen Tennis the World en dat voelt alsof het geen school is, dus mijn scriptie krijgt nog niet veel aandacht. Dat komt er dan nog maar even bij.

The Real Deal

Daarnaast ga ik vanaf vandaag beginnen met nóg een tennisuitdaging: ik ga mijn eigen Tennis the World Community als gebruiker volgen en tennissen met rechts! Ik ben namelijk linkshandig, maar links geblesseerd, en dat deed mij denken aan het feit dat dat geen excuus mag zijn om niet te tennissen en dat het gaaf is om dit proces met jou te delen: hoe is het om lid te zijn van de Community en online lessen te volgen?

Volg Tennis the World dus op YouTube en Instagram om te zien hoe het mij vergaat. Elke week probeer ik een video plaatsen, ook als ik in Australië ben. Zie hier wat ik precies van plan ben en abonneer gelijk even :). 

De uitdaging is natuurlijk om met rechts te gaan tennissen, maar ook het vloggen, voor de camera staan en praten vind ik best eng en is uit mijn comfort zone. Toch kijk ik ernaar uit omdat ik weet dat het wat gaat opleveren.

Zie hier de eerste video:

https://www.youtube.com/watch?v=QGSqoHZDr78 Allemaal gaaf Hugo… en ik dan?!

Roland Garros: onwijs gaaf! We horen graag alvast of je van plan bent om mee te gaan.

Roland Garros ben ik nu achter de schermen ook druk mee bezig en we weten nu dat we 30 en 31 mei 2020 op reis gaan. Ik heb geregeld dat we als groep met de trein kunnen, maar vanwege een deadline die ze mij geven voor de hoeveelheid mensen vraag ik jou het volgende: Ga je graag mee naar Roland Garros?

Schrijf je in voor de Roland Garros geïnteresseerden lijst en ontvang direct de aanmeldlink zodra we deze online zetten. Dan weet ik hoeveel mensen er ongeveer mee willen. Geschatte datum dat we het online zetten is medio november en mensen op de lijst hebben 10 dagen voorsprong op de rest! 🙂

See you soon!

Hugo

15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Verbeter je spel op alle vlakken

Image by Fei Chao
bottom of page