top of page

Waarom je deze winter voor de “moeilijke” optie moet gaan

Bijgewerkt op: 24 jan. 2022

De najaarscompetitie is (op wellicht inhaaldagen na) voorbij. De wintertijd is officieel ingegaan en de rackets komen bij de meeste mensen in Nederland pas rond maart weer uit het stof.

“Tennis is een typisch zomersportje” zei iemand laatst tegen mij.

Dat is natuurlijk niet waar, toch? Als jij net als ik echt gek bent van tennis zie je het anders.

Aan de andere kant zal je het (net als ik) ook erg jammer vinden dat de wintertemperaturen er aan zitten te komen: tennissen is simpelweg het lekkerste bij goed weer.

Toch gaat de winter je niet tegenhouden als je jezelf wilt verbeteren. Vergeet je deze 7 tips niet om sterker dan ooit 2020 in te gaan?

Deze aankomende periode is juist een kans voor je om te genieten van dit weer als je op de baan staat. Het zorgt namelijk voor acute stress en dat is erg goed voor ons aldus Richard de Leth van OERsterk. Doordat we doorgaans allemaal veel te veel zitten, niet inspannen en het dus eigenlijk veel te goed hebben fysiek gezien is het goed de kou op te zoeken voor een uurtje en even keihard te trainen.

Verdien het.

Ik weet niet meer van wie ik dit ooit hoorde maar: kies je de makkelijke weg, dan krijg je het moeilijk. Kies je voor de moeilijke weg, dan krijg je het makkelijk.

Het geeft je een heerlijk voldaan gevoel elke keer dat je bent gaan trainen. Het was misschien niet makkelijk, maar je bent nu wel sterker!

Met de resultaten om gelukkig van te worden.

Om op de baan gericht aan de bak te gaan hebben wij: – Meer dan 80 trainingen voor je gemaakt; – meer dan 200 technische tips; – kan je zelfs bij storm je tactiek bijspijkeren met onze tactische trainingsvideo’s; – kan je in contact komen met mensen die net als jij beter willen worden.

Zodat jij:

– Kan tennissen wanneer jij wilt; – beter wordt; – vaker tennist; – fitter, energieker en gezonder bent.

Er zijn nog plekken over om voor 17 euro per maand lid te worden. Na 20 gevulde plekken gaat deze prijs naar 27 euro per maand. “ik wil voor 17 euro per maand lid worden”. Je lidmaatschap is maandelijks opzegbaar!

Wil je feedback ontvangen van jouw forehand, backhand of service: dan is dit iets voor jou. Met het advies dat je krijgt kan je per direct gericht trainen en dus stappen maken. >> KLIK DAN HIER <<

Persoonlijker kan je het niet krijgen.

Veel succes met trainen en maak er een mooie week van!

30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Verbeter je spel op alle vlakken

DSCF4057-RAF_DxO_DeepPRIME-min.jpg
bottom of page