top of page

Ontwikkeling geeft energie.

Bijgewerkt op: 24 jan. 2022


Jezelf ontwikkelen geeft jou energie. Je geeft alles op de tennisbaan en je merkt dat je beter wordt. Dit geeft voldoening en geeft je het gevoel dat je meer aan kan. Je tennist elke maand, elke week, elke dag… Je kan ineens wel winnen van iemand waarvan je dat voorheen nog niet kon… Dan heb je daadwerkelijk een ontwikkeling gemaakt.

Voor Tennis the World is dit ook erg belangrijk. Echter is voor ons niet alleen de ontwikkeling op de baan het belangrijkste. Jouw ontwikkeling buiten de baan vinden wij net zo belangrijk. Als het goed met jou gaat buiten de baan zal het ook beter met jou gaan op de baan. Tijdens onze tennisreizen geven wij jou dan ook ervaringen mee waardoor je gemotiveerd bent, zin hebt om meer te tennissen, met elkaar op de juiste manieren leert om te gaan en klaar bent om er helemaal voor te gaan (in alles wat je doet).

Ontwikkelen kan je nooit helemaal alleen!

Voel jij je niet helemaal prettig, wil jij een verhaal vertellen waar je trots op bent of is er onderlinge ruzie…? Dan kan je altijd naar een TTW begeleider. Wij geloven er in dat jij je ontwikkeld zodra je plezier hebt, kijkt naar de mogelijkheden en dingen doet die je toch eigenlijk best spannend vindt.

READY TO DEVELOP?

Hoe wij bij Tennis the World hier op inspelen is door de deelnemers vooraf te verrassen. Tijdens de week geven wij veel aandacht aan de kinderen en doen wij er alles aan hen een moment te geven die zij later nog steeds bij zal blijven. Een oprecht compliment of leuk bericht. De hele reis is voor een kind al een hele ‘elevation’, maar ze zullen ook trots op zichzelf en elkaar zijn na deze week. Ze worden beter, maken vrienden en spelen wedstrijden. Dat laatste is een stukje ‘connection’. Vier dagen lang trainen wij met elkaar om het maximale uit ons te halen en om dit te laten zien tijdens de ontmoeting tegen België tijdens de Tennis the World Cup. De kracht van unieke ervaringen is ook de kracht van Tennis the World. Benieuwd naar onze kracht? Inschrijven kan via: https://tennistheworld.nl/reizen/

Break the script and push your limits.

26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Verbeter je spel op alle vlakken

DSCF4057-RAF_DxO_DeepPRIME-min.jpg
bottom of page